Overzicht Nieuws Regionaal

Nieuws over de regionaal spelende jeugd en senioren

Nieuwe rubriek: Wie Weet Waar? (1)

Algemeen, Regionaal
Vandaag starten we met een nieuwe rubriek op deze website. Verspreid over Hilversum zijn tientallen tafeltennistafels te vinden. De meeste op schoolpleinen en speelterreinen, maar ook op andere locaties kom je ze tegen. De lezer van deze rubriek mag raden waar de foto genomen is. Weet jij het juiste antwoord?…

Kinder Tafeltennisfeest afgelast, clinics wel mogelijk

Het Kinder Tafeltennisfeest voor basisscholen vindt dit jaar definitief geen doorgang. Vanwege de verspreiding van het coronavirus was het evenement verplaatst van 29 maart naar 18 oktober. De organisatie heeft echter besloten om het evenement ook op die datum af te gelasten. Er zijn te veel risico’s om het Kinder Tafeltennisfeest op een veilige en verantwoorde manier te laten verlopen.

Nog 4 weken om je spelregelbewijs te halen 

Natuurlijk heb je allang een keer gehoord dat alle jeugdspelers vanaf komend seizoen het spelregelbewijs moeten hebben. Door de rare tijd waarin we zitten, is dat er bij veel spelers bij ingeschoten. Vandaar dat we je even helpen herinneren. Het behalen van het spelregelbewijs is niet heel moeilijk, maar je moet er ook niet te gemakkelijk over denken. Even wat oefenen dus. 

Jeugd blijkt slimmer dan ‘ouwe rotten in het vak’

Grootste verrassing tijdens de 20ste Fietspuzzeltocht: de jeugd bleek slimmer dan de ‘ouwe rotten in het vak’. Vier youngsters (Sybren, Anne, Lotte en Maike) gingen er met de hoofdprijs vandoor. De vroeg vertrekkende teams hadden het zwaar door de vele buien in het begin. Toch bereikten 17 van de 18 teams die vanaf station Abcoude vetrokken waren, de eindstreep. Barman Johan Verstege doet verslag. 

MJ tafeltenniskamp was uitdagend en supergezellig!

Diverse jeugdleden van TTV Hilversum deden dit jaar weer mee aan het MJ Zomerkamp. Het kamp in Brabant werd voorheen door de tafeltennisverenigingen Hilversum, Bijmaat en HBC georganiseerd. Het was even spannend met alle corona-toestanden, maar gelukkig kon alles doorgaan. Deelneemster Anne Hoogeveen maakte onderstaand verslag.

Coronavirus: dit moet je weten als je het TT-centrum bezoekt

Het nieuwe tafeltennisseizoen staat voor de deur, ook het coronavirus is aan de warming-up begonnen. Wees daarom alert! Als je ons Tafeltenniscentrum bezoekt, heb je rekening te houden met een aantal maatregelen, waaronder een registratieplicht. Lees verder om te weten welke restricties er zijn. Hoe dan ook: blijf thuis als jij of een van je huisgenoten corona-gerelateerde klachten hebt.  

Menu