Trainers Senioren TTV Hilversum

Arnoud Meijer

Gamal de Groot

Trainingen en vrijspelen senioren

Senioren vanaf 18 jaar die hun spelvaardigheid willen verbeteren, hebben bij TTV Hilversum de mogelijkheid om deel te nemen aan een wekelijkse training onder leiding van een gekwalificeerde trainer. Dit geldt zowel voor beginners als gevorderden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Tevens is dit een goede manier om contact te onderhouden met andere clubleden en bijv. individuele afspraken te maken om vrij te spelen.

Trainingen senioren

Maandag: 20:15-21:45 uur, Oskam-zaal.
Trainer: Arnoud Meijer.
Doelgroep van deze training zijn spelers die in de afdeling 1e klasse of lager spelen.
Ook beginners en jeugdspelers die op korte termijn senior worden zijn van harte welkom.

Woensdag: 20:00-21:15 uur, Louwerse-zaal.
Trainer: Gamal de Groot
Doelgroep: beginners, afdelingsspelers 5de en 6de klasse.

Donderdag: 19:45-21:45 uur, Oskam-zaal.
Trainer: Bert Olofsen
Deze training is bedoeld voor geselecteerde spelers van landelijk niveau en talentvolle jeugdspelers.

Vrijspelen senioren

Dit is mogelijk op dinsdagavond vanaf 19.00 uur. Ook zijn er (beperktere) vrijspeelmogelijkheden op donderdagavond vanaf 19.30 uur.

Overdaggroepen

De overdag recreanten spelen op de volgende tijden.

Maandag 13:00-16:00 uur
Dinsdag 9:30-12:00 uur
Woensdag 9:30-12:00 uur (alleen vrouwen)
Donderdag 9:30-12:00 uur en 13:00-16:00 uur