Kinder Tafeltennis Feest: al 40 jaar gezellig én sportief kennismaken met tafeltennis

TTV Hilversum organiseert jaarlijks een evenement om leerlingen van basisscholen te laten kennismaken met de tafeltennissport. Plaats van handeling: ons schitterende Tafeltenniscentrum aan de Vaartweg 52 in Hilversum.

Het tafeltennisspel is een enerverende mix van techniek, inzicht, snel denken, tactiek en snelheid en dat daar willen we graag zoveel mogelijk kinderen op een leuke manier mee laten kennis maken! Op de camping zijn ze na dit feest niet meer te verslaan!

Wat kunnen de leerlingen doen?

Het Tafeltennisfeest bestaat uit twee onderdelen:

1. Kinder Tafeltennis Circuit voor groep 3, 4 en 5 (ochtend 10:00-12:00 uur). 10 stations met leuke opdrachten gerelateerd aan tafeltennis, waarbij de kinderen hun behendigheid kunnen tonen.

2. Tafeltennistoernooi voor groep 6, 7 en 8 (middag 13:00-16:00 uur). Tijdens dit evenement , wordt ook het Kampioenschap Rond-de-Tafel gespeeld.

Tevens wordt voor beide groepen een loterij georganiseerd. Daarnaast kunnen de deelnemers een trofee winnen als ze ver komen in het toernooi of bij het kampioenschap Rond-de-Tafel. Bij het circuit worden geen prijzen uitgereikt, daar gaat het vooral om de lol en plezier van het spel.

Inschrijving

Inschrijving gebeurt via de intekenlijst die voorafgaande aan het KTTF aan de contactpersoon van de school zal worden toegestuurd. Mocht uw school geen contactpersoon hebben aangewezen, dan kunnen leerlingen zich ook individueel aanmelden. Kosten van deelname zijn ongeveer €2,- per deelnemer.

Contact

Mocht u na bovenstaande meer willen weten, neem dan contact met ons op via Willem Beek.