Senioren nemen afscheid van Gamal

Afgelopen woensdag 16 juni heeft de woensdag avondgroep afscheid genomen van Gamal als trainer.

Wat ooit in startte als een experiment met een aantal ouders die, nadat ze hun diploma TT begeleiders  niveau 1 hadden gehaald, wel eens wilden ervaren wat een topspin, backspin of schuifbal nu eigenlijk is, is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een training met een zeer enthousiaste groep spelers die ieder week op woensdagavond het tafeltennisspel onder de knie probeert te krijgen.

Dat dat kleine groepje inmiddels is uitgegroeid tot zo´n grote groep is zeker te danken aan de enthousiaste en vakkundige trainingen die Gamal de afgelopen jaren heeft gegeven. En het is mooi om te zien dat er op deze manier een prachtig instroom groep is ontstaan voor nieuwe beginnende senior leden, waarvan we er in de afgelopen jaren naar schatting al enkele tientallen hebben mogen verwelkomen.

Afijn, reden genoeg voor de spelersgroep om Gamal afgelopen woensdag eens goed in het zonnetje te zetten.

Voorafgaande aan de training verzamelde alle aanwezigen zich in de kantine, waar Richard Roest het afscheid aftrapte met enkele mooie woorden voor de afzwaaiende trainer. Ondertussen overhandigde Poonam Albers namens de groep een cadeau aan Gamal. Het cadeau vormde een uitstekende combinatie van de voorliefde van Gamal voor een goed glas alcoholische drank met zijn recente verhuizing naar Soest.

Niels Brinkman zette het geheel nog eens extra luister bij door alle aanwezigen te trakteren op een heerlijk stuk taart uit eigen bakkerij.

Dit alles goedkeurend gade geslagen door de nieuwe trainer op de woensdagavond, Djermo Roest, waarmee de voortzettingen van de trainingen weer is gegarandeerd.

Gamal, bedankt voor je mooie trainingen en tot snel. Je bent altijd welkom om weer eens in te vallen!

Willem