Hilversum 3 op stoom in Almelo

Tweede divisie: Blauw Wit 1 – Hilversum 3 1-9

Het 3e herenteam heeft afgelopen zaterdag in Almelo flink uitgehaald tegen Blauw Wit.

Ilan speelde niet maar was wel meegereisd voor de broodnodige support en het inslaan. Klasse Ilan!
Aanvankelijk was er nog wel wat publiek in de zaal te bespeuren maar dat werd gaandeweg het duel uitgedund tot de spelers zelf.
Toch jammer want er werden toch best aardige partijen gespeeld daar in het verre oosten.

Wouter begon tegen Jos Reuvekamp en moest duidelijk even wennen aan diens noppenspel. Na een verloren eerste game won hij dan ook nog gedecideerd met 3-1.
VerdedigerPeter Roelofs deed Hans vervolgens denken aan Eugene in zijn jonge keepersjaren. Met veel gevoel kapte Peter vanaf z’n backhand de ballen vaak genadeloos terug. Spinnen op het midden was de tip die Hans maar niet goed kon uitvoeren, het coachtrio werd er af en toe gek van. Toch kwam Hans in vijven met de schrik vrij.
Lars liet vervolgens in verdraaid weinig tijd vrij weinig heel van Gerben Otten, fijn begin dus…3-0.
Wouter en Hans zouden op voorhand gaan dubbelen maar een Lars in zo’n bloedvorm kun je niet op de bank zetten. Hans had vrede met z’n plek achter het telraam maar dat bleek een misrekening, het dubbel van Gerben en Peter bleek taaier dan gedacht. Gerbens backhand kwam nu ineens wel uit de verf en met 3-1 ging deze partij verloren.
Tja, in het vervolg maakte de Hilversummers eigenlijk geen fouten meer. Er waren nog wel nipte games maar die gingen dan vrijwel allemaal naar de mannen in het zwart. Een 5-gamer viel ook niet meer te noteren, na 3,5 uur was het pleit beslecht, 1-9.
Na wat biertjes aan de bar verzuchtte Gerben dat er aan Hilversum kant toch ook gewoon wat fanatieker was gespeeld, daar kon team 3 wel mee instemmen.
Goede zaken voor Hilversum 3 dus.

In dezelfde poule ging regiogenoot Bijmaat met 1-9 ten onder tegen Groningen. Het mooie weer scheen de Huizers parten te hebben gespeeld. Er zal daar snel wat moeten gaan veranderen wil men weer als concurrent worden gezien…
Hans