Schrijf je in voor het Kinder Tafeltennisfeest!

Op zondag 23 maart is het weer zover. Dan komen zo’n tweehonderd kinderen van Hilversumse basisscholen in actie tijdens het kinder Tafeltennisfeest. Zit je op de basisschool en vind je tafeltennis leuk? Schrijf je dan snel in. Het evenement wordt gehouden in Tafeltenniscentrum Hilversum, Vaartweg 52, Hilversum (achter het hoofdgebouw van het Gemeentelijk Gymnasium).

Zit je groep 3, 4 of 5?

Dan doe je mee aan het Tafeltennis Spelcircuit. Het begint om 10 uur en duurt tot ongeveer 12 uur. Je krijgt allerlei leuke opdrachten. Op de tafeltennisclub kun je een balletje en een batje lenen. In de pauze is er voor alle kinderen een traktatie. Je krijgt ook een leuke herinnering voor thuis.

Zit je in groep 5 zit en wil je graag meedoen aan het toernooi? Schrijf dat dan op je inschrijfformulier. Als je meedoet aan het toernooi, kun je niet meedoen aan het Spelcircuit.

Zit je in groep 6, 7 of 8?

Dan doe je mee aan het Kinder Tafeltennistoernooi. Je speelt wedstrijdjes tegen kinderen voor jouw leeftijd. Kun je het nog niet zo goed? Dat is niet erg. Er zijn mensen aanwezig om je

te helpen bij het tellen. Zij leggen je ook de spelregels uit. Het tafeltennistoernooi begint om 13 uur en duurt tot het eind van de middag.

Je krijgt een traktatie en een leuke herinnering voor thuis. Er zijn ook mooie prijzen te winnen.

 Wat moet je meenemen?

Een tafeltennisbatje, sportkleding en binnensportschoenen. Als je geen batje hebt, kun je die lenen in de zaal.

 Wat kost het?

Het kost 2,00 euro om mee te doen. Vul thuis het inschrijfformulier in met de handtekening van je vader of moeder. Lever het formulier uiterlijk 3 maart in bij de juf of meester. 

Ben je al lid van TTV Hilversum, dan lever je het formulier met 2 euro inschrijfgeld in bij Eugène. Let op: je kunt inschrijven tot 6 maart!

  

——————————- INSCHRIJFFORMULIER KINDER TAFELTENNISFEEST ————————————-

 

LEVER DIT FORMULIER IN OP SCHOOL

 

O Ik doe mee aan het Spelletjescircuit op zondag 23 maart 2014

O Ik doe mee aan het Tafeltennistoernooi op zondag 23 maart 2014

 

Naam:  ………………………………………….  Jongen / Meisje: ……………………

 

School: …………………………………………   Groep: ……  in de klas van: …………………

 

Handtekening ouder: ………………………………