Michiel en Dries nemen trofee mee uit Houten

Wat is er mooier, als je pas op tafeltennis zit, om een beker te winnen. Michiel Cnossen (9) en Dries van ’t Hoff (10) namen bij een van hun eerste toernooien al direct een trofee mee naar huis. Het waren de laatste Mini-Meerkampen van dit jaar, zaterdag 14 december in Houten. 

In de zeskamp van Michiel was het spannend tot aan de laatste ronde. De linkshandige Michiel, die nog geen half jaar tafeltennist, kwam met 2-1 achter tegen Damaris Aalbertsen van HTTC, maar knokte zich terug en wist deze partij in vijven te winnen. Daardoor eindigde hij gelijk met zijn tegenstander (beide drie keer winst). Op onderling resultaat ging de 2e prijs naar Michiel.

Twee tafels verderop was Dries ook goed op dreef. Hij speelde zeer geconcentreerd en kon de lange rally’s aan. Eén tegenstander uit zijn groep was duidelijk te sterk, de andere partijen won hij. En dat leverde eveneens een 2e prijs op.

Mika van Henten (D-kadetten), Sebastian Farina, en Abel Schuurman speelden eveneens een goed toernooi, maar vielen niet in de prijzen.