Aanstaande zaterdag Wutto-toernooi bij Hilversum

Aanstaande zaterdag wordt voor de 11e keer de WUTTO georganiseerd: Een toernooi waarbij iedereen met ‘plankjes’ speelt. Met meer dan 200 deelnemers is dat gegarandeerd een prachtig evenement om een kijkje te nemen!

De inschrijving voor de 11e WUTTO Hilversum Open 2012 (standard bats – plankjes) loopt fantastisch. Alle klassen bij elkaar zorgen voor een recorddeelname.

Topspelers
Er wordt ook om de wereldtitels standaard bats gespeeld. Niemand minder dan 6-voudig Europees kampioen Li Jiao is van de partij.
Verder zijn er hardbattoppers van de partij als:
Egle Adomelyte (Litouwen, kampioene 2011)
Kazeem Adeleke (Nigeria, kampioen 2011)
Verder top-Nederlanders als Arnoud Meijer en Lars Adema (Beiden van TTV Hilversum), Marty Hendriksen, Martin Groenewold, Harry Kruizenga en Reginald Kraaijenbrink – allen ook deelnemer op 5/6 januari aan het $ 100.000-toernooi in Londen. Er zijn ook veel Duitse en Britse deelnemers die de topklasse kleur geven.

Breedtesport
Er wordt overigens op alle niveaus gespeeld:
E: 6e klasse en beginners
D: 4e / 5e klasse
C: 2e / 3e klasse
B: hoofdklasse / 1e klasse
A: landelijke klassen

WK jongens / WK meisjes
Alleen bij de jeugd gaat het moeizaam. We gaan dit jaar voor het eerst spelen om het WK jongens. As er voldoende deelneemsters zijn ook WK meisjes. Er hebben zich echter maar 6 jongens en 2 meisjes ingeschreven. Het jongens WK gaat zeker door, maar liever met meer deelnemers. Het meisjes WK gaat alleen door als er in ieder geval 4 meisjes meedoen. Daarom deze oproep aan landelijk spelende jongens en meisjes die geboren zijn na 1 januari 1995 of hun trainers / begeleiders / ouders:

Wil jij wereldkampioen jongens / meisjes worden?

Geef je dan op via  info@wutto.org  of via www.toernooi.nl

Doe mee en misschien hou jij op 29 december de World Cup wel omhoog!!!