Schrijf je in voor de US Open

Net als de afgelopen vier jaar organiseert US dit jaar de Menereis US-open. De eerste lustrum editie van dit succesvolle tafeltennis evenement zal plaatsvinden op de laatste zaterdag voor de competitie, op: zaterdag 7 september 2013.

Omdat de vertrouwde Amsterdamse Wibauthal tegen de vlakte is, vindt dit evenement 50 meter verderop plaats in de gloednieuwe Amstelcampushal. Voor diegenen die het toernooi niet kennen, het gaat om een toernooi bedoeld voor heel tafeltennissend Nederland, van jong tot oud en van J tot A licentie. Na afloop van het toernooi is er een heerlijk Chinees buffet en een spetterend feest! Voor eenieder die lekker een balletje wilt slaan vlak voor de competitie en van een mooi feestje na afloop houdt, schrijf je snel in!

Voor meer informatie en inschrijving, ga naar www.ustafeltennis.nl en klik naast home op Menereis US open. Direct inschrijven kan ook via deze link:

Inschrijving Menereis US-open2013

Namens de organisatie van de Mensereis US-open 2013 wensen we jullie een fijne zomervakantie en hopen ook jou op 7 september te verwelkomen!

usopen2013