Video: Demonstratie Frank Rengenhart en Arnoud Meijer bij hotel Sir Albert

Donderdagavond 25 september hebben TTV Hilversum toppers Frank Rengenhart en Arnoud Meijer een tafeltennis demonstratie gegeven tijdens de opening van de nieuwe Creative Space van het luxe boutique hotel Sir Albert te Amsterdam. De aanleiding voor dit bijzondere verzoek is dat de tafel van de Creative Space – gewoon een hippe vergaderruimte eigenlijk – tevens een tafeltennistafel is.

Frank en Arnoud oogstten al snel de bewondering van het publiek – “jullie kunnen het echt!” met hun tafeltennis show waarin ze de hele ruimte soms vulden en tijdens rally’s door het publiek en om zuilen liepen. Ook de echte tafeltennis demo gadgets zoals de koekenpan en het dienblad mochten niet ontbreken. Tussen de demo sessies door mochten onze toppers worden uitgedaagd door het publiek voor een partijtje of proberen uit 10 services er tenminste 1 op tafel terug te krijgen.

Of bekijk het filmpje door hier te klikken Impressie tafeltennis demo Frank en Arnoud

Met enige trots maakte ik deze impressie van de opening, waarin Frank en Arnoud niet alleen super ambassadeuren bleken te zijn van TTV Hilversum, maar ook van een nieuw, niet te stoppen fenomeen: tafeltennis is cool.

Oscar Timmers