Afsluitingstoernooi selectietraining

Op donderdag 2 juli as. is de laatste selectietraining van het seizoen. Wij, Frank Rengenhart en Bert Olofsen, kijken terug op een zeer geslaagd seizoen, waarbij de opkomst voortdurend hoog was en de inzet optimaal.

Net als vorig jaar willen we dit seizoen afsluiten met een meerkampavond, waarbij iedereen die afgelopen jaar deelgenomen heeft aan de selectietrainingen op dinsdag of donderdag is uitgenodigd. We spelen in een 4 of 5 kamp, die op sterkte wordt ingedeeld. Na afloop volgt er een gezellige afsluiting met een hapje en drankje. Nieuw dit jaar is de ‘Presentiebeker’ die wordt uitgereikt aan de speler die wij als meest trouwe bezoeker van de trainingen zien.De avond begint om 19.45 uur, maar vanaf 19.15 uur mag je al inspelen.

Wil je meedoen, geef je dan op bij Bert bertolofsen@hotmail.com

Na deze training liggen de trainingen 4 weken stil. Volgend seizoen zijn er selectietrainingen op dinsdagavond van 20.15 tot 21.45 uur o.l.v. Bert Olofsen en op donderdagavond van 19.45 tot 21.30 uur O.l.v. Frank Rengenhart en Bert Olofsen. Iedereen die dit jaar bij de selectie zat is weer uitgenodigd om deel te nemen.