KinderTafelTennisFeest 2020: al 40 jaar gezellig én sportief kennismaken met tafeltennis

We zijn de tel ondertussen kwijt geraakt (minstens 40 keer (!)) en ook dit jaar organiseert TTV Hilversum op zondag 29 maart 2020 weer het Kindertafeltennisfeest voor scholen uit Hilversum, Naarden en Bussum. Plaats van handeling: ons schitterende Tafeltennis centrum aan de Vaartweg 52 in Hilversum.

Waarom een kindertafeltennisfeest? Het tafeltennis spel is een enerverende mix van techniek, inzicht, snel denken, tactiek en snelheid en dat daar willen we graag zoveel mogelijk kinderen op een leuke manier mee laten kennis maken! Op de camping zijn ze na dit feest niet meer te verslaan!

Wat kunnen de leerlingen doen?

Het Tafeltennisfeest bestaat uit twee onderdelen:

  1. Kinder Tafeltennis Circuit voor groep 3,4 en 5 (ochtend 10:00 – 12:00 uur)
    1. 10 stations met leuke opdrachten met tafeltennis als uitgangspunt


  2. Gooisch Tafeltennis Kampioenschap voor groep 6,7 en 8 (middag 13:00 – 16:00 uur)
    1. Kampioenschap Rond de Tafel (nu voor de tweede keer)
    2. Kampioenschap Tafeltennis Toernooi

Tevens wordt voor beide groepen een loterij georganiseerd.

Daarnaast kunnen deelnemers aan het kampioenschap (veel) bekers winnen als ze ver komen in het toernooi (per groep indien voldoende deelnemers) en voor het kampioenschap Rond de Tafel. Bij het circuit worden geen prijzen uitgereikt, daar gaat het vooral om de lol en plezier van het spel.

Voor wie?

Leerlingen uit groep 3,4 en 5 kunnen meedoen aan het circuit, leerlingen uit groep 6,7 en 8 kunnen meedoen aan het tafeltennis toernooi en rond de tafel. Leerlingen uit groep 5 mogen als ze dat liever willen i.p.v. het circuit meedoen met het toernooi.

Inschrijving

Inschrijving gebeurt via de intekenlijst die voorafgaande aan het KTTF aan de contactpersoon van de school zal worden toegestuurd. Mocht uw school geen contactpersoon hebben aangewezen dan kunnen leerlingen zich ook persoonlijk opgeven door contact op te nemen met wcbeek@gmail.com.

Kosten van deelname zijn ongeveer €2,- per deelnemer.

Contact

Mocht u na bovenstaande meer willen weten, neem dan contact met ons op via Willem Beek (wcbeek@gmail.com).