Versterking voor heren 1 dankzij nieuwe sponsor

Het eerste herenteam van TTV Hilversum maakt komend najaar zijn rentree in de eredivisie. De club  heeft zich weten te versterken met de komst van twee nieuwe spelers. De Belg Lauric Jean en de Maleisiër Ashraf Haiqal zullen komend seizoen het shirt van Hilversum dragen. De ambitieuze vereniging  wil dit seizoen een serieuze rol gaan spelen in de strijd om de landstitel. Plaatsing voor de halve finales van de play-offs is de doelstelling.    

Hilversum heeft als een van de grootste en actiefste tafeltennisclubs van Nederland de ambitie om op de hoogste niveau te spelen. Maar zoals veel clubs is ook Hilversum afhankelijk van het vinden van een sponsor. Het bestuur is dan ook zeer verheugd dat Sportvoedingsfirma House of Nutrition uit Soest zich verbonden heeft aan de Hilversumse vereniging. Komende week zullen beide partijen de samenwerkingsovereenkomst ondertekenen.

Lauric Jean zal naar verwachting een aanwinst zijn voor de eredivisie.

De 27-jarige Lauric Jean behoort al jaren tot de beste tafeltennissers van onze zuiderburen. Hij werd  in 2015 nationaal kampioen. Jean speelde eerder o.a. bij de Duitse topclubs Julich en Ochsenhausen en bij  meervoudig Champions League winnaar La Villette Charleroi. 

Maleisisch kampioen Ashraf Haiqal speelt komend seizoen voor Hilversum.

Hilversum ziet ook uit naar de komst van Ashraf Haiqal. Deze 25-jarige speler uit Maleisië speelt al vanaf 2014 in het internationale pro-circuit mee en nam zes keer deel aan de Wereldkampioenschappen. Haiqal staat rond de 200ste plek op de wereldranglijst en heeft dus veel internationale ervaring.  Hij is nationaal kampioen van Maleisië.  

Behalve de twee nieuwelingen heeft trainer/coach Bert Olofsen komend seizoen de beschikking over Cosmin Stan (25), Nolan Schultz (19) en Patrick Oeij (25). Deze drie spelers maakten ook afgelopen seizoen deel uit van de selectie van Olofsen. Patrick Oeij kwam door blessureleed weinig in actie, maar is na een lange revalidatieperiode weer volledig fit.