TTV Hilversum: 10 jaar passie en plezier!

1 januari 2017 is niet alleen het begin van een nieuw jaar. Het is tevens een mijlpaal in de historie van onze vereniging. De fusievereniging TTV Hilversum bestaat vandaag namelijk precies tien jaar! En er is alle reden om daar bij stil te staan.Hilversum is niet alleen al een decennium lang de grootste tafeltennisclub van Nederland, maar heeft ook een rijk verenigingsleven. Van eredivisiespeler tot recreant, van miniwelp tot veteraan, bij Hilversum is plek voor een ieder die de tafeltennissport een warm hart toedraagt. Bijna dagelijks biedt ons Tafeltenniscentrum passie en plezier aan velen.

De mijlpaal in ons bestaan zullen we op gepaste wijze gaan vieren. Een speciaal opgerichte commissie gaat een Jubileumdag organiseren voor alle leden. Binnenkort hoor je hier meer over. Het waren de besturen van de tafeltennisclubs Quick’32 en Victoria die in 2005 het wijze besluit namen om een nieuw Tafeltenniscentrum te gaan bouwen, in samenwerking met het Gemeentelijk Gymnasium. De hele operatie bleek een meesterzet, die alles bepalend was voor de toekomst van beide verenigingen. Architect en geestdriftig clublid Ed List was de spil in deze operatie. Ed is ons helaas te vroeg ontvallen, maar zijn ziel en zaligheid blijft tot in lengte van dagen aan ons Tafeltenniscentrum verbonden.

Anderhalf jaar nadat de clubs waren verhuisd naar de accommodatie van hun dromen, was de fusie een feit. En daarom zeggen we ‘Proost!’ Op het nieuwe jaar, maar vooral ook op de toekomst van onze vereniging. Wil je meer weten over de rijke historie van de fusieverenigingen. Kijk op Clubinfo > Historie.