Trainer-banketbakker verrast deelnemers Sinterklaasfeest

Stel, je bent leerling-banketbakker, dan heb je in december wel andere dingen aan je hoofd dan tafeltennistraining te geven. Toch weet Niels Brinkman zijn werkzaamheden in de bakkerij te combineren met zijn rol als (hulp)trainer bij TTV Hilversum. En als dan het Sinterklaasfeest losbarst, komt Niels tot ieders verrassing met een daverende traktatie voor zijn pupillen op de proppen.

De goedlachse bakker-in-opleiding kwam maandag 2 december tot ieders verbazing met maar liefst 5 vers gebakken taarten aanzetten, waaronder twee Pieten- en een Sinterklaastaart. Een fraai staaltje ambachtelijk werk, eigenlijk te mooi om aan te snijden. Een kostelijk nagerecht voor de bijna 40 jeugdige deelnemers aan het Sinterklaasfestijn. Na de maaltijd met frites, bitterballen, kipnuggets en kaassouflees verdween ook deze delicatesse als sneeuw voor de zon in de hongerige magen. Ook de trainers en andere vrijwilligers lieten zich niet onbetuigd.

Daarna werd er vrolijk doorgetafeltennist, op kleine, grote, dubbele, schuine en driehoekige tafels. Favoriet bij de deelnemers waren het smashen met de snelheidsmeter en het spelen tegen de tafeltennisrobot. Aan deze gezellige chaos kwam rond 19.30 uur een eind, waarna de trainers in allerijl in actie kwam om de verbouwde speelzaal weer in het vertrouwde strakke jasje te hullen.