Tiktokdansen met Aniek Jansen en bootcamp, rolschaatsen, tafeltennis op Meidendag

Op donderdag 28 april (meivakantie) wordt bij TTVN in Nieuwegein voor het eerst een Meidendag in afdeling Midden georganiseerd. Het initiatief hiervoor is genomen door Lydia Awwad van TTVN. Samen met Aniek Jansen (TTV Hilversum), SportID Nieuwegein en een aantal enthousiaste moeders maken ze er een superleuke dag van met o.a. tiktokdansen, bootcamp, rolschaatsen, uiteraard tafeltennis en beauty/crea-activiteiten. 

Tussen  de middag is er een lunch met daarna tafeltennistraining van Dong Li (afgelopen december Nederlands kampioen met VTV) en Aniek Jansen afgewisseld met koken en bakken. De middag wordt afgesloten met een high tea.

Een gezellige en actieve dag met veel verschillende activiteiten, waarbij de meiden van afdeling Midden elkaar ook op een andere manier leren kennen.

Aanmelden voor 10 april kan via de website: www.ttvn.nl/meidendag. Betaling (€ 15,00): contant op de dag zelf. Vanaf vandaag zijn ‘de meiden’ te volgen op Facebook (meidendag nttb midden) en Instagram (meidendag_midden).