Spelersdag TTV Hilversum: toptafeltennis, kickboksclinic en speed-smashwedstrijd

   

TTV Hilversum organiseert op zondag 8 september, in samenwerking met House of Nutrition en ProActief Tafeltennis, een spelersdag waarbij belangstellenden kunnen kennismaken met het nieuwe eredivisieteam en zelf actief kunnen deelnemen aan diverse ‘side-events’. Belangstellenden zijn welkom vanaf 10 uur.

Het eerste team van ProActief Tafeltennis Hilversum bestaat uit 7 spelers. Het team van vorig jaar met Martin Khatchanov, Cosmin Stan, Patrick Oeij, Nolan Schultz en Wai Lung Chung is versterkt met de Belgische topper Lauric Jean en de Maleisische nummer 1 Ashraf Haiqal. Het team speelt twee oefenwedstrijden. De wedstrijden starten om 14.00 uur.

Uit België komt vice-kampioen Sokah Hoboken over naar Hilversum. Met kopman Rajko Gommers komt daarmee een grote publiekstrekker. Daarnaast spelen Olav Kosoloski, Paul Lavergne en Stephan Tromer mee. Wedstrijden van uitzonderlijk niveau. Het tweede team wat is uitgenodigd door Hilversum, is het eerste team van Veerhuis Wessem-Westa.

Over de dag verdeeld zijn er verschillende activiteiten voor tafeltennissers en niet- tafeltennissers. Belangstellenden zijn welkom vanaf 10 uur.

Kickboksers moeten, net als tafeltennissers, snel op de voeten zijn.

Kickboks- workshop

Om 10.30 uur wordt een workshop kickboksen gegeven door kickboksschool Van Hellemond. De gedachte hierachter is dat kickboksers, net als tafeltennissers, snel op de voeten moeten zijn, een geweldige reflex moeten hebben en hun kracht uit de heupen halen. Voor deze workshop zijn alle jongeren tot en met 18 jaar uitgenodigd, ook als je niet tafeltennist.  Aanmelden is wel gewenst.

Speedtest

Van 12.00 tot 13.00 uur is er een wedstrijd wie het hardst kan smashen. Er wordt gestreden in verschillende categorieën, voor jeugd en senioren en voor tafeltennissers en niet- tafeltennissers. Er zijn leuke prijzen te winnen. 

Squat-contest

Hoofdsponsor House of Nutrition is de specialist op het gebied van sportvoeding en sportdranken. Een belangrijk supplement voor spieren en herstel is proteïne (eiwitten). Kijk hoe sterk je bent en of jij nog wel wat eiwitten kunt gebruiken. 

Doe nu de Squat contest en houdt een pot met proteïnepoeder zo lang mogelijk met gestrekte armen voor je, terwijl je in een squat zit.  Degene die de pot het langs vasthoudt, wint de pot.

Meet & Greet

Na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid om de spelers van Hilversum te ontmoeten en om tegen ze te spelen.

Deelname aan de activiteiten is gratis, maar aanmelden is wel gewenst:  bertolofsen@hotmail.com