Slotronde krijgt feestelijk tintje voor jeugdteams 10 en 13

Behalve het derde jeugdteam hebben nog twee jeugdteams deze najaarscompetitie het kampioenschap behaald. Voor Hilversum 10 en Hilversum 13 had de slotronde eveneens een feestelijk tintje. De manier waarop team 10 de titel binnenhaalde, was curieus te noemen.

Het team verloor zelf met 4-3 van Hoogland, terwijl de concurrenten TTVN 2 en ATC 2 op de tafels ernaast hun wedstrijden wonnen met resp. 4-3 en 6-1. Daardoor eindigden alle drie de teams op 48 punten en na puntentelling bleek dat Hilversum op onderling resultaat Hilversum kampioen was geworden. Jan Chen, Darlean van Schalkwijk, Dinand Bosman en Ramzy Kataoka, van harte gefeliciteerd. Jan Chen was de enige speler die deze competitie al zijn partijen wist te winnen. Hij speelde 12 uit 12 en behield daarmee zijn 100% score.

Hilversum 13 leverde ook een voortreffelijke prestatie. Het werd kampioen van de startersklasse. In de slotronde werd Elan 2 met 3-2 verslagen. Hilversum eindigde daardoor met 1 punt voorsprong op Shot 6 bovenaan. Ook dit team, bestaande uit Bas Stadman, Saathvik Abinapu en Srujan Abhinapu, van harte gefeliciteerd.        

Hilversum 10 met v.l.n.r.: Dinand Bosman, Darlean van Schalkwijk, Ramzy Kataoka en Jan Chen.

Hilversum 13: Saathvik Abinapu, Srujan Abhinapu en Bas Stadman