Schrijf jouw eigen Batverhaal voor de website

Graffiti1 TTV Hilverusum

Al een poosje zitten onze tafeltennisbatjes werkloos in de tas. Hoe anders was het de afgelopen jaren? Voor veel tafeltennissers is hun batje een dierbaar bezit, dat al jaren trouwe diensten bewijst in goede en slechte tijden. Aan een tafeltennisbatje raak je gehecht, al zijn de sporen van slijtage ruimschoots aanwezig. Sommigen houden hun batje zelfs hun leven lang in bezit.

Op deze website starten we binnenkort met de serie ‘Batverhalen’. Herinner jij je een grappige anekdote waarin jouw batje (of dat van iemand anders) een hoofdrol speelt? Of kun je beschrijven wat de relatie is tussen jou en je tafeltennisbatje(s). Heb je een blind vertrouwen in de dodelijke precisie van je slagwapen? Of heb je al heel wat van die krengen versleten en is zo’n batje een ideaal attribuut om je eigen frustratie en onvermogen op bot te vieren?        

Stuur je Batverhaal naar redactie@ttvhilversum.nl . Het hoeft geen uitgebreid proza te worden. Een korte bijdrage van 200 à 300 woorden is ook mooi. Een langer verhaal (max 500 woorden) mag ook. We plaatsen wekelijks een  Batverhaal op de website.