Schrijf je in voor het Daviscup en Familietoernooi!

Na het succes van vorig jaar organiseert TTV Hilversum op zondag 9 april weer het onderlinge Daviscup en Familietoernooi. Zoek een maatje, wel of geen lid,  en schrijf je in als Daviscupteam.

Wie kunnen er meedoen

Alle jeugd en seniorleden kunnen zich inschrijven. Twee senioren of twee jeugdleden kunnen samen een team vormen. Een seniorlid en een jeugdlid samen kan ookEen jeugdlid of seniorlid kan zich ook inschrijven met een familielid of iemand anders die geen lid is van TTV Hilversum. Het mag ook een vriend, kennis of buurman zijn. Een lid en een niet-lid vormen dan samen een team.  Het toernooi start om 10 uur. De prijsuitreiking is uiterlijk 18 uur

Hoe wordt er gespeeld?

De partijen gaan tot de 21 en worden gespeeld met handicap volgens het Daviscup-systeem. Er wordt gespeeld in 1 of meerdere klassen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Er is ook een troostronde.

Geen inschrijfgeld, wel prijzen

Voel je vrij om een passende naam voor je team te bedenken. Het is wel de bedoeling dat je de naam van je team direct bij de inschrijving opgeeft.

Aanmelden 

NB: Wil je graag meedoen maar heb je nog geen teamgenoot, dan kun je je ook individueel aanmelden! De organisatie zoekt dan een teamgenoot voor je

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 maart en gaat per team.

Dat kan door het inschrijfformulier hieronder in te vullen en te e-mailen naar e.staffhorst@planet.nl Je kunt je ook opgeven op de club door het team in te vullen op de verzamelinschrijflijst die op het prikbord in de kantine.

——————————————————————————————-

INSCHRIJFFORMULIER DAVISCUP  EN  FAMILIETOERNOOI

Ik meld het volgende team aan voor het Daviscup en Familietoernooi op

zondag 9 april 2017.

Naam van het team: …………………………………………….

(N.B.: Naam van je team svp hierboven opgeven en niet wachten tot later).

Speler 1: ………………………………E-mail: ………………………………

Speler 2: …………………………….. E-mail:  ………………………………

Graag voornaam en achternaam voluit vermelden!

—————————————————————————————