Schrijf je in voor de Wutto Open

Over precies 3 weken vindt de  WUTTO Hilversum Open  weer plaats. Het grootste plankjes-toernooi van Nederland wordt als vanouds gehouden in de schitterende accommodatie van TTV Hilversum.Op zaterdag de 27ste wordt voor de tweede keer het  WUTTO World Team Event  gehouden. Dat was vorig jaar een eclatant succes met als winnaars het duo  Chris Doran (Engeland) & Martin Groenewold (Avanti). Dit onderdeel is open voor 16 teams van 2 spelers elk. Het duurt de hele dag (van 11.00 – 18.00 uur) en er wordt doorgespeeld van plaats 1 tot en met 16.  Je kunt je inschrijven vanaf tweede klas en hoger. We zitten nog niet vol dus….. 
Publiek is hierbij van harte welkom. Het is zeer spectaculair.

Op zondag de 28ste vindt het grootse enkelspeltoernooi plaats. Dan kan echt IEDEREEN meedoen, van beginners tot eredivisiespelers, mannen, vrouwen, kinderen…. Je kunt dus op je eigen niveau meedoen in de A-tot en met de E-klasse. Je hebt in dit systeem kansen om van betere spelers te winnen, want ze kunnen je met hun plankje niet wegspinnen….! Er wordt natuurlijk ook gespeeld om de vier wereldtitels van de WUTTO. Hier is echt fantastisch tafeltennis te zien met open, lange rallies. Er wordt gespeeld in de WK-klassen Dames, Heren, Meisjes en Jongens. De wereldkampioenen van 2014 waren Chris Doran, Annemarie Zijnstra, Max Koopman en Sanne de Hoop.  Wij hopen dat ze allevier weer inschrijven!

 
Als je wilt meedoen, kun je dat kenbaar maken door een mailtje naar ons te sturen (info@wutto.org) en dan maken wij alles voor je in orde. We hebben daar dan ook mailcontact met je over. Als je wat meer ervaren bent kun je je ook inschrijven via toernooi.nl. Dit is de link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=0C8C9856-BF2F-439D-91DC-CA159A2F8CA2
 We hopen weer veel tafeltennisfans te treffen op wat wij onbescheiden noemen  “het leukste toernooi van Nederland” !
 
 Sportieve groet en tot de 27ste/28ste…
  
Organisatie
  
Jan Willem Vesseur (toernooileider) en Ted van der Meer (voorzitter)

Voor contact kun je behalve mailen ook bellen met 06-83972967.