Schrijf je in voor de Clubkampioenschappen!

Op zondag 7 januari a.s. zijn er weer de Clubkampioenschappen voor senioren. We nodigen je uit om deel te nemen. Zoals ieder jaar zal er naast het sportieve ook ruimte zijn voor gezelligheid in de vorm van een gezamenlijke lunch (verzorgd door ons barteam) en een afsluitende borrel.  Deelname en lunch zijn gratis.

Iedere deelnemer speelt in een poule van zijn/haar eigen klasse. Nieuw dit jaar is een aparte klasse voor niet-competitie spelers. We hopen daarmee de vele nieuwe leden te stimuleren aan de clubkampioenschappen deel te nemen. Helaas komt het dubbeltoernooi dit jaar te vervallen omdat we anders niet vóór 17:00 uur kunnen eindigen. 

Het toernooi start om 10.00 uur en om 13:00 uur hebben we een gezamenlijke lunch. Daarna wordt het toernooi voortgezet met kruisfinales en finales. De prijsuitreiking is naar verwachting om 15:30 uur. Behalve de nieuwe clubkampioenen zullen ook de kampioensteams worden gehuldigd en de Najaars Percentagebeker worden uitgereikt.  

Meld je aan via email bij Judit Csontos: jcsontos@yahoo.com of via Whatsapp: 06 270 54 250 met je naam, of je (ooit) competitie hebt gespeeld en zo ja, wat ongeveer je competitieklasse op dit moment is. Alle jeugdleden  met een rating van 1200 en hoger, mogen deelnemen aan de clubkampioenschappen senioren. Jeugdleden geboren in 2005 en 2006 mogen zich ook met een rating lager dan 1200 inschrijven voor de clubkampioenschappen senioren. 
* Sluitingsdatum voor inschrijving is woensdag 27 december.