Rentree Gamal de Groot tijdens Super Saturday

Nadat de landelijke tafeltenniscompetitie enkele weken heeft stil gelegen, wordt deze 24 februari hervat. Op team 1 na, dat afgelopen zondag dank zij een eclatante 8-2 zege op De Veluwe de voorlopige koppositie veroverde in de eerste divisie, komen zaterdag a.s. alle landelijke teams thuis in actie. Het belooft weer een enerverende dag te worden in het Tafeltenniscentrum aan de Vaartweg.

Het gepromoveerde Hilversum 2, met de youngsters Lars de Visser en Mick de Vette, was afgelopen seizoen de smaakmaker tijdens Super Saturday. Tot veler verrassing staat dit team nu in de tweede divisie voorlopig op kop. Komende zaterdag maakt ex-eredivisiespeler en jeugdtrainer Gamal de Groot zijn rentree in het landelijk. Met zijn pupillen Lars en Mick moet hij een goed resultaat zien neer te zetten tegen het bezoekende Wilvo/Bergeijk. De Limburgers hebben pas één duel gespeeld en vormen een geduchte tegenstander.

Als Hilversum 3 kans wil maken op handhaving in de tweede divisie, dan is een overwinning op US 2 noodzakelijk. Hilversum staat met 5 punten uit twee duels laatste, US heeft 3 punten meer verzameld. In de derde divisie kan Hilversum 4 wellicht voor een stunt zorgen tegen koploper HTC uit Hoofddorp. Team 5 kan bij een overwinning op Stede Broec van een degradatieplek afkomen, maar gemakkelijk zal dat niet zijn. In de dames eerste divisie staat de streekderby Hilversum-SVE op het programma.

Alle landelijke wedstrijden beginnen zoals gebruikelijk om 16 uur. Onder leiding van het barteam Johan, Frans en Sanne belooft het weer een ouderwets gezellige middag te worden in de ‘Green Box’ aan de Vaartweg. Natuurlijk worden tijdens deze Super Saturday ook de befaamde Hilversum Burger en Maaltijdschotel weer geserveerd.