Papieren wedstrijdboekje rijp voor Tafeltennismuseum

Na meer dan 80 jaar verdwijnt het papieren wedstrijdboekje in tafeltennisland van het strijdtoneel. Andere sporten waren ons al voor, maar ook de NTTB schuift pen en papier aan de kant. In juni verschijnt de NTTB App in Google Play en App Store. Daarin staat het digitale wedstrijd formulier en tevens het digitale lidmaatschapsbewijs (vervanger van de huidige ledenpas). 

Het is de bedoeling om het lidmaatschapsbewijs voorafgaand aan de najaarscompetitie in te voeren. Het digitale wedstrijdformulier zal op proef beschikbaar zijn in de najaarscompetitie. De NTTB streeft ernaar om per 1 januari 2021 helemaal over te gaan op het gebruik van de NTTB App voor het lidmaatschapsbewijs en het wedstrijdformulier. Het papieren wedstrijdboekje, waarmee voor de oorlog al uitslagen werden vastgelegd,  kan dan worden toegevoegd aan de collectie van het Tafeltennismuseum. 

Op https://www.nttb.nl/update-nttb-app-digitaal-lidmaatschapsbewijs-en-wedstrijdformulier/ vind je hierover meer informatie. De NTTB App is beschikbaar voor iedereen, voor leden én voor niet-leden. Als NTTB-lid kun je met inlogcode gebruik maken van zowel het digitale lidmaatschapsbewijs (ledenpas) als het digitale wedstrijdformulier. De privacywetgeving wordt gehanteerd en is geen belemmering voor het invoeren van e-mailadressen in het administratiessysteem, aldus de NTTB. Zie de informatie op https://www.nttb.nl/privacywet/.