Ouder dan 17 jaar en interesse in tafeltennis? Kom snel kennismaken!

Wie interesse heeft om te gaan tafeltennissen en ouder is dan 17 jaar, kan deze zomer bij TTV Hilversum terecht om kennis te maken. De beste avonden om te komen, zijn de dinsdagavond en de vrijdagavond, beide vanaf 19.30 uur (spelen is mogelijk tot ongeveer 23.00 uur). 

Sinds 1 juli is ons Tafeltenniscentrum weer geopend. Als je wilt komen, is het handig om vooraf een berichtje te sturen naar bestuurslid Eugène Staffhorst: e-mail: e.staffhorst@planet.nl, tel: 0613195278. Wij zorgen dan dat er iemand beschikbaar die meer informatie kan verstrekken en regelt dat je een balletje kunt gaan slaan. Neem wel sportkleding mee en binnensportschoenen. Desgewenst krijg je van ons een batje te leen, dat geschikt is om in clubverband te kunnen spelen.

Na de zomerperiode (vanaf half augustus) gaan ook de trainingen weer van start en kun je op maandagavond van 20.15 uur tot 21.45 uur wekelijks les krijgen van een gediplomeerde trainer. Mocht de maandagavond niet schikken, dan is er ook een trainingsmogelijkheid op woensdag. Wij berekenen hiervoor geen extra contributie.  

In ons Tafeltenniscentrum gelden beperkende maatregelen in verband met de bestrijding van het coronavirus. Het is zaak om daar vooraf kennis van te nemen. Bij aankomst is er een meldingsplicht voor registratie.