Open Soester op 7 en 8 januari 2017

Over 2 maanden is het al weer zover, dan staan de Menereis Open Soesterkampioenschappen weer op het programma. Een ideaal tafeltennistoernooi om je in een gezellige sfeer voor te bereiden op de voorjaarscompetitie.

Op zaterdag 7 januari staat het seniorentoernooi op het programma. Er is plek voor maximaal 84 deelnemers (waarvan 21 plaatsen zijn gereserveerd voor landelijke spelers), verdeeld over 4 klassen. Net als voorgaande jaren wordt na afloop van het toernooi een buffet georganiseerd. Hiervoor kan je je bij het inschrijven opgeven. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,= (betalen op de dag zelf kost €2,50 extra). Het buffet kost € 7,=.
Het jeugdtoernooi staat op zondag 8 januari op het programma. Ook hier is er plek voor 84 deelnemers. Het inschrijfgeld voor het jeugdtoernooi is  € 7,50. Net als voorgaande jaren krijgen alle deelnemers weer een uniek Open Soester shirt. De inschrijving is vanaf heden geopend. Schrijf je nu in op www.shot.nl. Daar vind je ook alle informatie en documenten over het toernooi.