Op naar de Eredivisie!

Met een klinkende 8-2 overwinning op streekgenoot the Victory sloten de mannen van ProActief Tafeltennis Hilversum de competitie in stijl af.

Al na de eerste wedstrijd stond het kampioenschap vast. Nolan Schultz mocht het winnende punt maken tegen ex-Hilversummer Frank van der Wurf.  Na een overtuigende 11-6 in de derde game was het kampioenschap een feit.

Onder veel belangstelling, mede omdat ProActief Tafeltennis alle jeugd had uitgenodigd voor de wedstrijd. ProActief Tafeltennis trakteerde na afloop alle jeugd op een maaltijd en drinken. Na afloop kregen de mannen bloemen en champagne en kreeg Nolan de eer om de champagnefles te laten knallen. 

Maar eerst moesten de overige wedstrijden nog gespeeld worden. Eigenlijk was alleen Fjodor Rademaker in staat om wat tegengas te geven. Hij wist zowel van Nolan Schultz als van de geblesseerde Cosmin Stan te winnen. Martin Khatchanov won al zijn partijen eenvoudig. 

Speciale dank gaat uit naar Judit Csontos, moeder van ProActief tafeltennisspeler Mate Molar, die de zieke hoofdscheidsrechter met verve verving. Na afloop waren de spelers zeer te spreken over haar leiding. Ze kreeg voor haar hulp een bos bloemen. 

Nu de competitie voorbij is en de doelstelling behaald is om te promoveren naar de eredivisie, wordt het tijd om vooruit te kijken naar het komende seizoen. Om bovenin de eredivisie te kunnen meedraaien is wat versterking noodzakelijk. Met de komst van een nieuwe sponsor:  ‘House of Nutrition’ gaan we ook volgend jaar proberen mee te doen voor de bovenste plekken. De eerste doelstelling is dan ook dat we ons plaatsen voor de play-off en daarna voor de finale om het landskampioenschap. 

De komende weken zullen we precies kijken met welke spelers we dat gaan doen, maar duidelijk is dat we een prachtig seizoen gaan krijgen.