Nomuratrickshots: Internationaal Top-20 toernooi 11 maart bij Hilversum

Tafeltennisliefhebbers opgelet: Zaterdag 11 maart vindt in het Hilversumse Tafeltenniscentrum de tweede editie plaats van het Nomuratrickshots internationaal Top 20 toernooi. Diverse eredivisiespelers en  top-eerstedivisiespelers zullen het opnemen tegen elkaar en tegen enkele Duitse landelijke topspelers, waarvan Lukas Bosbach op papier de sterkste speler is. De vorige editie vond augustus vorig jaar plaats in Roelofarendsveen en werd een groot succes. Om ook deze editie te doen slagen zijn deelnemers uitgenodigd die in de eerdere editie hebben meegedaan (toen top-14). Ook twee spelers van TTV Hilversum behoren dit jaar tot het selecte deelnemersveld: Arnoud Meijer en Elwin Huiden spelen in het eerste team in de 1e divisie.

Van de Nederlandse topspelers is o.a. Gabriellus Camara van de partij. Ook veteraan en baltovenaar Jonah Kahn komt in actie net als zijn zoon, Ivan Kahn. De Oekraïense jeugdinternational Leonid Yakymchuk is eveneens te bewonderen in het Tafeltenniscentrum aan de Vaartweg. Er wordt gespeeld in 4 groepen van 5, waarvan de sterksten zich plaatsen voor de vervolgronde. De wedstrijden beginnen zaterdag om 10 uur en de toegang is gratis. Dit toernooi is een prima gelegenheid om tafeltennis van hoog niveau te aanschouwen dicht bij huis. Dat geldt zeker ook voor de jeugd. Er is ook een gratis loterij die een tafeltennisfan niet wilt missen! Dus kom een kijkje nemen bij het Nomuratrickshots internationaal top 20 toernooi!

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door De Boer Maatwerk in Keukens, Dart cafe te Den Haag, de GoudenregenBar waar Raymon van Barneveld zelf dart, Everest Tandoori restaurant te Leiden, Soda Pop, NevaGiva uit Japan en de tafletennisfirma Sport Europe, die ook TTV Hilversum ondersteunt. Ze maken de geldprijzen mogelijk voor de winnaars en leveren materiele ondersteuning.