Nomura Top 24 toernooi op 13 augustus in Hilversumse Tafeltenniscentrum (update)

Programma 3e editie Nomuratrickshots internationaal top 24 toernooi.

Het is bijna zo ver: de 3e editie van het Nomuratrickshots internationaal toptoernooi! Dankzij veel steun is het mogelijk om een grotere editie te organiseren en meer spelers te trekken uit buitenland met een leuk niveau! Bij de B is er nog plek dus mochten er spelers geïnteresseerd zijn die hoofdklasse tot 1e divisie niveau hebben kun je nog aanmelden! Het deelnemersveld is erg sterk bezet! Van TTV Hilversum doen Elwin en Teun van team 1 mee aan de topklasse en ook zijn er 4 Hilversum spelers die bij de B klasse meedoen. De poules van beide klasses beginnen om 10:00 uur, het side-event zal rond 15-16 uur plaatsvinden en daarna beginnen de kwartfinales met de finale verwacht rond 17:30-18:00.

Aankomende editie zal het programma weer erg bijzonder zijn met nieuwe side events! In de 2e editie hebben we voor het eerst de gratis loterij geïntroduceerd waarbij de publiek bij komst een gratis lootje krijgt om mee te doen voor leuke tafeltennis prijzen! Dit keer zal er weer een gratis loterij plaats vinden en daarnaast een extra evenement en dat is publiek vs top spelers! Hierbij wordt er een trickshots challenge gedaan tussen publiek en top spelers waarmee je ook tafeltennis prijzen kunt winnen! Daarnaast kun je eventueel in aanmerking komen om tegen een van de top spelers een balletje te slaan! Ontzettend leuk voor tafeltennis fanaten dus kom langs om het mee te maken!

Op 13 augustus wordt in het Hilversumse Tafeltenniscentrum aan de Vaartweg de derde editie van het Nomura toernooi georganiseerd. Zoals de vorige editie in maart zal er een sterk veld aan de start verschijnen met veel eredivisiespelers. De deelnemers worden bekend gemaakt in de weken voor het toernooi op de Facebook pagina van het toernooi.
Voor het publiek is er niet alleen gratis toegang, ook wordt er een loterij gehouden met shirts van de topspelers, tafeltennismateriaal en andere items. Daarnaast is er een kans dat je als toeschouwer de uitdaging aangaat met een van de topspelers om ook leuke tafeltennisprijzen te winnen! Kom dus vooral kijken! Ook is er deze editie een toevoeging met een B-klasse. Deze klasse is open voor alle spelers van hoofdklasse tot 1e divisie niveau. Het inschrijfgeld is 20 euro en elke deelnemer speelt minimaal 8 wedstrijden. Er is prijzengeld beschikbaar zijn voor de winnaars in deze klasse. Aanmelden voor deze klasse kan door te mailen naar nomuraken09@gmail.com.
Het prijzengeld wordt mogelijk gemaakt door de sponsors: De Boer maatwerk in keukens, AFS Transport, House of Ping, Mt. Everest Indiaas & Nepalees restaurant.