Nog tot 31 maart inschrijven voor Daviscup en Familietoernooi

Wil je je nog aanmelden voor het onderlinge Daviscup en Familietoernooi op zondag 9 april? Je hebt nog een paar dagen de tijd om je in te schrijven!

Er zijn inmiddels zo’n 35 inschrijvingen binnen en er is nog plek voor enkele teams. Zoek een maatje en schrijf je in als Daviscupteam.

Wie kunnen er meedoen?

1. Alle jeugd en seniorleden kunnen zich inschrijven. Twee senioren of twee jeugdleden kunnen samen een team vormen. Een seniorlid en een jeugdlid samen kan ook.

2. Een jeugdlid of seniorlid kan zich ook inschrijven met een familielid of iemand anders die geen lid is van TTV Hilversum. Het mag ook een vriend, kennis of buurman zijn. Een lid en een niet-lid vormen dan samen een team.

Het toernooi start om 10 uur. De prijsuitreiking is uiterlijk 18 uur. Inschrijving gaat per koppel. De teams worden ingedeeld in poules. De wedstrijden gaan tot de 21 en worden gespeeld met handicap volgens het Daviscup-systeem, d.w.z. vier enkels en één dubbel. Er wordt gespeeld in één of meerdere klassen.

Deelname is gratis. De toernooicommissie stelt prijzen beschikbaar voor de beste teams. Verzin een originele naam voor je team.

Inschrijven kan tot uiterlijk 31 maart en gaat per team. Dat kan door het inschrijfformulier bij deze mail in te vullen en te e-mailen naar e.staffhorst@planet.nl Je kunt je ook opgeven op de club door het team in te vullen op de verzamelinschrijflijst die op het prikbord hangt. Vermeld direct de naam van je team op het inschrijfformulier!