NK jeugd voor A- en B-licenties op zondag 15 november

Diverse tafeltennistoernooien zijn in verband met de verspreiding van het coronavirus dit seizoen afgelast. Maar de Nederlandse Jeugdkampioenschappen gaan wel door, zo heeft de NTTB bekendgemaakt. Goed nieuws dus voor alle jeugdspelers met een A- en B-licentie van TTV Hilversum. 

Het NJK stond oorspronkelijk op de kalender begin mei in Nijmegen, maar kon vanwege coronamaatregelen niet doorgaan. Het evenement zal nu gehouden worden op zondag 15 november in Tilburg. De tafeltennisbond is blij dat voor een belangrijk toernooi als het NJK, een alternatieve datum en locatie is gevonden.

Het A-Jeugdranglijsttoernooi dat oorspronkelijk op deze zondag gepland was, komt daarmee te vervallen. De prioriteit wordt gegeven aan het organiseren van een NJK in 2020. Het Jeugdranglijsttoernooi op zaterdag wel gaat door en op zondag is een gecombineerd NJK A en B. De NJK A en B zullen georganiseerd worden op basis van de leeftijdsklassen en de licenties van het seizoen 2019-2020. In de opzet zullen een paar aanpassingen gemaakt worden.

De uitnodiging tot inschrijving volgt volgende week.