Nieuwkomers (jeugd en senioren) welkom op maandagavond

Jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar die willen kennismaken met de tafeltennissport kunnen zich aanmelden voor vier gratis kennismakingslessen op maandagmiddag. Overigens zijn ook jeugdleden vanaf 13 jaar welkom. Ook voor volwassenen die willen gaan tafeltennissen, zijn er trainingslessen op maandagavond. De trainingen starten op maandag 19 augustus.

Deze trainingen voor startende (en gevorderde) senioren vanaf 18 jaar zijn van 20.15 uur tot 21.45 uur.  Daarnaast is er de mogelijkheid om op dinsdag-, donderdag- of vrijdagavond vrij te spelen. De trainingen voor beginnende jeugd zijn van 17 uur tot 18.15 uur. Na vier kennismakingslessen beslissen de kinderen met hun ouder(s) of ze lid willen worden. De contributiebedragen (inclusief wekelijkse deelname aan de trainingen) staan elders op deze website vermeld. Een aanmeldingsformulier voor lidmaatschap is vanaf de website te downloaden. Dit formulier dient op maandag ingeleverd te worden. De trainingen zijn elke maandag, behalve in de vakantie.

Kinderen en ouders die voor de eerste keer komen, worden verzocht om 16.45 uur aanwezig te zijn. Sportkleding en binnensportschoenen zijn noodzakelijk. Goed materiaal is belangrijk bij tafeltennis. Een deugdelijk tafeltennisbatje met stroeve, elastische rubbers is noodzakelijk voor het aanleren van de basistechnieken. Tijdens de kennismakingslessen kunnen kinderen zo’n batje in bruikleen krijgen. Gewone sportzaken verkopen doorgaans alleen ”campingbatjes”. TTV Hilversum heeft in het Tafeltenniscentrum een winkeltje, waar o.a. batjes en bathoesjes kunnen worden aangeschaft. De kosten van een geschikt startersbatje zijn 40 á 50 euro. Een hoesje kost 7,50 euro.

Ook oudere jeugd is welkom bij TTV Hilversum. Kinderen vanaf 13 jaar kunnen in principe na een introductieperiode doorstromen naar een volgende trainingsgroep. Start en aanmelding is echter wel in de eerste groep van 17 tot 18.15 uur. Meer informatie en aanmelding bij Herna Mol, tel: 035-6284440. E-mail: b.mol@chello.nl