Na vier maanden stilte wordt er binnen weer getafeltennist

Er is weer leven in de brouwerij in het Tafeltenniscentrum. Na bijna vier maanden doodse stilte betraden de vrouwen van de woensdagochtendgroep vanmorgen als eerste de speelzaal. Beetje spannend was het wel met al die  nieuwe regels  en voorschriften, maar het plezier was er niet minder om.

Het advies is om niet te dubbelen en niet van kant te wisselen. Ook moeten na afloop zowel de tafels als de balletjes worden schoongemaakt. Verder is de zaal coronaproof ingedeeld met afgebakende speelvelden. In plaats van de gebruikelijke vijf tafels staan er nu 4 tafels opgesteld in beide speelgedeelten.

Overigens hebben de vrouwen van de woensdagochtend, enthousiast als ze zijn, ook tijdens coronatijd nog een balletje geslagen. Uiteraard niet in het Tafeltenniscentrum, maar op de buitentafel op het speelterrein aan de Neuweg. Een speelterrein voor jong en oud dus.    

Vanavond is de eerste jeugdtraining, morgenavond speelt VEV als vanouds en vrijdag vanaf 19.30 uur is de eerste vrijspeelavond voor Hilversum-leden.