Meld je aan voor het Daviscuptoernooi op 7 april

Na het succes van vorig jaar organiseert TTV Hilversum dit jaar opnieuw het onderlinge Daviscup en Familietoernooi op zondag 7 april. Zoek een maatje en schrijf je in als Daviscupteam. 

Wie kunnen er meedoen?

  1. Alle jeugd en seniorleden kunnen zich inschrijven. Twee senioren of twee jeugdleden kunnen samen een team vormen. Een seniorlid en een jeugdlid samen kan ook.
  2. Een jeugdlid of seniorlid kan zich ook inschrijven met een familielid of iemand anders die geen lid is van TTV Hilversum. Het mag ook een vriend, kennis of buurman zijn. Een lid en een niet-lid vormen dan samen een team. Alle combinaties zijn mogelijk.   

Het toernooi start om 10 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur. Inschrijving gaat per koppel. De teams worden ingedeeld in poules. De wedstrijden gaan tot de 21 en worden gespeeld volgens het Daviscup-systeem, enkels en dubbel. Na de voorronde spelen alle teams verder in de hoofdronde of in de troostronde.

Spelers zónder of met een lage rating krijgen een puntenvoorsprong tegen spelers met een hoge(re) rating. Niet-leden krijgen een (lage) rating toegewezen. nDeelname is gratis. De toernooicommissie stelt prijzen beschikbaar voor de beste teams.

Voel je vrij om een passende naam voor je team te bedenken. Het is wel de bedoeling dat je de naam van je team direct bij de inschrijving opgeeft.  Aanmelden per team van 2 personen door te e-mailen naar Eugène Staffhorst:  e.staffhorst@planet.nl . Vermeld de naam van je team, de voor- en achternaam van de spelers en de bijbehorende e-mailadressen. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving.

Sluitingsdatum voor inschrijving is vrijdag 22 maart a.s.

Vermeld svp direct de naam van je team op het inschrijfformulier!

NB: Wil je graag meedoen maar heb je nog geen teamgenoot, dan kun je je ook individueel aanmelden! De organisatie zoekt dan een teamgenoot voor je.