Meld je aan voor het Daviscuptoernooi op 10 april

Na het succes van vorig jaar organiseert TTV Hilversum dit jaar opnieuw het onderlinge Daviscup en Familietoernooi. Het evenement vindt plaats op zondag 10 april. Zoek een maatje en schrijf je in als Daviscupteam. 

Wie kunnen er meedoen?

Alle jeugd en seniorleden kunnen zich inschrijven. Twee senioren of twee jeugdleden kunnen samen een team vormen. Een seniorlid en een jeugdlid samen kan ook. Een jeugdlid of seniorlid kan zich ook inschrijven met een familielid of iemand anders die geen lid is van TTV Hilversum. Het mag ook een vriend, kennis of buurman zijn. Een lid en een niet-lid vormen dan samen een team.  Het toernooi start om 10 uur. De prijsuitreiking is uiterlijk 18 uur.

Hoe wordt er gespeeld?

De teams worden ingedeeld in poules. De games gaan tot de 21 en worden gespeeld met handicap volgens het Daviscup-systeem. Er is ook een troostronde. Of je nu hoog speelt of laag of helemaal geen competitie, iedereen kan meedoen. In de 2e ronde speelt ieder team op z’n eigen niveau verder.

Geen inschrijfgeld, wel prijzen

Deelname is gratis. De toernooicommissie stelt prijzen beschikbaar voor de beste teams. Er wordt gespeeld in één of meerdere klassen. Inschrijving gaat per koppel. De teams worden ingedeeld in poules. Je speelt zowel enkel als dubbel.

Aanmelden tot 20 maart

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 maart en gaat per team. Dat kan per e-mail naar e.staffhorst@planet.nl Vermeld in de mail de spelers van je team en of ze wel of niet lid zijn van een tafeltennisvereniging. Vermeld direct de naam van je team op het inschrijfformulier. Je kunt je ook opgeven op de verzamelinschrijflijst die op het prikbord in de kantine hangt

NB: Wil je graag meedoen maar heb je nog geen teamgenoot, dan kun je je ook individueel aanmelden! De organisatie zoekt dan een teamgenoot voor je.

Verzin een originele outfit voor je team

De toernooicommissie looft een prijs uit voor het team dat in de meest originele outfit achter de tafel verschijnt. Voel je vrij om een passende naam voor je team te bedenken.