Kom kennismaken met tafeltennis op de MJ Meidendag zondag 19 juni!

Op zondag 19 juni a.s. organiseert TTV Hilversum, in samenwerking met het bedrijf MJ Tafeltennis een kennismakingsdag voor meisjes van 6 tot 13 jaar. MJ Tafeltennis houdt zich al jaren bezig met het organiseren van allerlei tafeltennisactiviteiten. De zaal wordt helemaal op z’n kop gezet en ingericht met allerlei spelletjes en activiteiten die met tafeltennis te maken hebben.

Tijdens een tafeltennisclinic worden de basistechnieken behandeld, service en spelen met effect. Ook zetten we onze tafeltennisrobot in, die volgens vooraf geprogrammeerde instellingen automatisch ballen toespeelt. Maar er is meer, veel meer. Ons ruime arsenaal aan activiteiten omvat onder meer Push-Pong, een speciale spelvariant die tafeltennis geschikt maakt voor jong en oud. Daarnaast kunnen kinderen die komen kennismaken op 19 juni, kiezen voor Smash It en een mikbord, waarbij de precisie van deelnemers op de proef wordt gesteld. Zo maken wij van de clinic een feestje. Verder is er de Tafeltennisspeeltuin, waar alle kinderen spelend iets met tafeltennis doen.  

De MJ Meidendag wordt gehouden in het Tafeltenniscentrum aan de Vaartweg. Het evenement begint om 11 uur en duurt tot 14 uur. Ouders, opa’s en oma’s zijn uitgenodigd om te komen kijken en foto’s te maken natuurlijk.

Deelname is gratis. Vraag de gratis brochure aan. Aanmelden kan bij bertolofsen@hotmail.com of via Whatsapp  0653 250327