Jeugd vanaf 6 jaar kan zich aanmelden voor 4 gratis proeflessen

Nieuwe jeugdleden die willen gaan tafeltennissen, kunnen na zich al aanmelden voor vier gratis proeflessen op maandagmiddag van 17 uur tot 18.15 uur. De kennismakingslessen zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Aanmelden voor de proeflessen kan per e-mail bij Eugène Staffhorst: e.staffhorst@planet.nl (t/m 7 augustus), met vermelding van de naam en leeftijd van uw kind. Vanaf 8 augustus aanmelden per email bij Linda Poortman: glpoortman@gmail.com. Het volgen van proeflessen is mogelijk vanaf maandag 22 augustus.

Na de vier proeflessen beslist een kind om wel of niet lid te worden van TTV Hilversum. De contributiebedragen staan elders op de website vermeld onder het kopje Clubinfo. Een aanmeldingsformulier voor lidmaatschap is vanaf de website te downloaden. Dit formulier dient op maandag ingeleverd te worden. De trainingen zijn elke maandag, behalve in de vakantie. Kinderen en ouders die voor de eerste keer komen, worden verzocht om 16.45 uur aanwezig te zijn. Sportkleding en binnensportschoenen zijn noodzakelijk.

Goed materiaal is belangrijk bij tafeltennis. Een deugdelijk tafeltennisbatje, dat geschikt is voor het aanleren van de basistechnieken, kunnen de kinderen tijdens de kennismakingslessen in bruikleen krijgen. Gewone sportzaken verkopen doorgaans alleen ”campingbatjes”. TTV Hilversum heeft in het Tafeltenniscentrum een winkeltje, waar o.a. batjes en bathoesjes kunnen worden aangeschaft. De kosten van een geschikt startersbatje zijn 45 euro. Een bijbehorend bathoesje kost 7,50 euro.

Ook oudere jeugd is welkom bij TTV Hilversum. Kinderen vanaf 13 jaar kunnen in principe na een introductieperiode doorstromen naar een volgende trainingsgroep. Start en aanmelding is echter wel in de eerste groep van 17 tot 18.15 uur.