Inschrijving voor Goirlekamp geopend (Nog slechts 3 plaatsen beschikbaar!!!)

Nog slechts 3 plaatsen beschikbaar!!!

In de laatste week van de zomervakantie organiseren de tafeltennisverenigingen AMVJ, HBC en Hilversum voor de 37ste keer een tafeltenniskamp in de zomervakantie. Tafeltenniskamp: 9 t/m 15 augustus 2015. Traditiegetrouw wordt, zoals elk jaar, het trainingskamp altijd in de laatste week van de zomervakantie (basisscholen) gehouden.

Het kamp wordt gehouden in Goirle (Noord-Brabant). Het kamp is bedoeld als voorbereiding op de nieuwe competitie in het najaar en om je door middel van training je spel te verbeteren. Maar het is ook erg leuk en gezellig om met z’n allen een week op zomerkamp te gaan en we hebben een fantastische accommodatie.

Programma

Overdag krijg je 4 tot 5 uur tafeltennistraining van gediplomeerde trainers. Je wordt ingedeeld in een van de trainingsgroepen. Dit is afhankelijk van je leeftijd en je spelniveau. Daarnaast doe je andere sport- en spel activiteiten en werk je aan het verbeteren van je conditie. De avonden staan vooral in het teken van gezelligheid en ontspanning. Zo is er vrijdags ter afsluiting een feestavond voor alle deelnemers en begeleiders. Ook gaan we zwemmen in een subtropisch zwemparadijs.

Wie kunnen er mee?

Je kunt meedoen aan het kamp als je aan de competitie meedoet en lid bent van AMVJ, HBC of Hilversum en geboren bent na 1-7-1997. Er kunnen maximaal 50 kinderen meedoen aan het kamp. Er gaan zo’n 13 begeleiders mee. We hebben eigen trainers, een eigen activiteitencommissie en onze eigen kookploeg. Ben je geboren tussen 1-7-1996 en 1-7-1997 en je wilt graag mee, dan is het mogelijk om dispensatie te krijgen. Informeer hierover bij Arnoud Meijer.

Kinderen die voor het kamp hun lidmaatschap opzeggen bij de vereniging worden van de deelnemerslijst afgehaald. Dit om plaats te maken voor kinderen die eventueel op de wachtlijst staan.

Wat wordt er van jou verwacht?

Dat je bereid bent om vijf dagen lang serieus te trainen (oefeningen spelen) en aan je conditie te werken. Daarnaast wordt er verwacht dat je af en toe meehelpt met het verrichten van corveetaken.

Waar wordt het kamp gehouden?

De tafeltennistrainingen vinden plaats in de tafeltennishal van de vereniging Red Star ’58 in Goirle. We trainen op maximaal 15 tafels. We logeren op de Sparrenhof. Voor informatie zie www.sparrenhoftilburg.nl

Wat kost het?

Het inschrijfgeld voor het kamp 2015 bedraagt 180 euro. Hierbij zijn inbegrepen: alle maaltijden en overnachtingen, huur van de Sparrenhof en de tafeltennisaccommodatie, kosten voor training en andere activiteiten. Als je al eerder mee bent geweest, weet je dat je bij dit kamp beslist waar voor je geld krijgt. Het inschrijfgeld dient 4 weken na inschrijving te zijn voldaan. Inschrijving verplicht tot betaling!

Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt naar:
Rekening NL20 INGB 0679879838 t.n.v. M F Niesten o.v.v. naam deelnemer + vereniging

Kinderen die na inschrijving hun lidmaatschap bij de vereniging opzeggen krijgen het reeds betaalde inschrijfgeld terug, minus € 25,- administratiekosten/voorbereidingskosten.

Heen en terugreis

Je ouders zijn verantwoordelijk voor het vervoer op de dag van aankomst en vertrek. Je wordt geacht zelf je een fiets mee te brengen om dagelijks heen en weer te kunnen rijden naar de trainingszaal. De afstand van de Sparrenhof naar de trainingszaal is ongeveer 5 km, zo’n 20/25 minuten fietsen.

Sluitingsdatum inschrijving

De inschrijving sluit op 28-2-2015 of zodra het maximaal aantal deelnemers van 16 (voor Hilversum) is bereikt. Indien je mee wilt, volstaat het om een mail naar Arnoud Meijer te sturen, arnoudmeijer84@gmail.com

Meer informatie

Ouders of deelnemers die vragen hebben over het kamp, kunnen contact opnemen met de contactpersoon van je eigen vereniging:

TTV Hilversum: Arnoud Meijer (06-12031261, arnoudmeijer84@gmail.com)

TTV HBC: Sander Kuijt (06-13960882, sanderkuijt@hbctafeltennis.nl)

TTV AMVJ: Henk Hoonings (h.hoonings@chello.nl)

Elke deelnemer ontvangt voor de zomervakantie een uitgebreide brief met het programma van het kamp, wie er meegaan en wat je allemaal mee moet nemen.
Nieuwsgierig geworden? Een uitgebreid verslag van het vorige kamp kan je hier lezen: https://www.ttvhilversum.nl/2014/08/verslag-36e-goirlekamp/