Inschrijving 22ste Fietspuzzeltocht van start

Hierbij de nodigen we je uit om in te schrijven voor de 22ste Fietspuzzeltocht met barbecue na afloop. Uit de enquête die we vorig jaar hebben gehouden, kwam naar voren dat vrijwel iedereen tevreden is over de huidige opzet, al zijn er wel enkele verbeterpunten naar voren gekomen. Daar zullen we dit jaar rekening mee houden. Als ook de weergoden meewerken, belooft het 10 juli weer een topdag te worden.     

Route met vragen en Fotopuzzel
Je krijgt een route-beschrijving met een aantal vragen mee, waarvan je de antwoorden onderweg kunt vinden. Een grote uitdaging is de Fotopuzzel, die je stukje bij beetje moet zien op te lossen door goed om je heen te kijken. Onderweg zijn er controleposten. De Fietspuzzeltocht is geen snelheidsrace, wel geldt er een tijdslimiet.
Verzorgd fietsvervoer mogelijk
Het startpunt ligt ergens in een straal van 50 kilometer van Hilversum. De teams starten ’s ochtends met een korte tussenpauze om beurten. Aankomst in het tweede deel van de middag. Het is de bedoeling dat je per auto of trein/fiets naar het startpunt gaat.  Vóór je inschrijft, overleg je binnen je team hoeveel fietsen je niet kunt meenemen. Voor deze fietsen regelen wij centraal vervoer heen en terug.
Maximaal 4 personen per team
Je kunt met 2, 3 of 4 personen deelnemen. Meer dan vier personen in één team is niet toegestaan. Let op: voor teams t/m 18 jaar zonder volwassene is toestemming van de ouders nodig. Deelname geschiedt te allen tijde op eigen risico.
Deelnemers dienen met een gewone fiets, sport- of tourfiets, mountainbike of elektrische fiets aan de start te verschijnen. Andere vervoermiddelen zijn niet toegestaan, tenzij de organisatie hier vooraf toestemming voor heeft verleend. 
Meedoen aan de Fietspuzzeltocht kost € 6,50 euro per deelnemer. Ook niet-leden van TTV Hilversum kunnen zich inschrijven.
Deelname aan de barbecue, die plaatsvindt op het terrein bij het Tafeltenniscentrum, kost € 12,50 p.p. De volledige kosten per team dienen direct bij inschrijving te worden betaald (zie inschrijfformulier). De inschrijving wordt van kracht zodra de betaling binnen is.   
Je kunt je opgeven per team door het als aparte bijlage meegestuurde invulstrookje uiterlijk 10 juni a.s. te mailen naar e.staffhorst@planet.nl
Let op: er is een maximum aantal van 18 teams dat aan de start kan verschijnen. Wacht dus niet te lang met inschrijven!
Je krijgt ruim van te voren bericht over het startpunt en het tijdstip van vertrek.

Inschrijfformulier Fietspuzzeltocht en barbecue zondag 10 juli 2022

Als je een team wilt opgeven voor de Fietspuzzeltocht en aansluitend de barbecue, vul dan het onderstaande formulier in en stuur dit uiterlijk 10 juni a.s. naar: e.staffhorst@planet.nl
Let op: indien het maximum aantal van 18 teams voor de sluitingsdatum is bereikt, zal de organisatie geen nieuwe inschrijvingen meer aannemen. De inschrijving is geldig zodra het volledige inschrijfgeld binnen is.   
Het inschrijfgeld dient direct bij inschrijving te worden overgemaakt op rekening NL13 RABO 0388 2947 01 t.n.v. penningmeester TTV Hilversum te Huizen o.v.v. FPT 2022 en de namen van de deelnemers.  

————————————————————- DIT FORMULIER KOPIEREN, VOLLEDIG INVULLEN EN MAILEN ————————————

Inschrijving Fietspuzzeltocht (€ 6,50 p.p.) + barbecue (€12,50 p.p.)

Ik schrijf het volgende team in voor de Fietspuzzeltocht (minimaal 2, maximaal 4 personen), graag één e-mailadres per huisadres vermelden:

Voornaam       Achternaam:  E-mailadres                Deelname barbecue: Vegetarisch

1.                                                                                           ja / nee ja / nee
2.                                                                                ja / nee            ja / nee
3.                                                                               ja / nee            ja / nee
4.                                                                               ja / nee            ja / nee

Fietsvervoer

Maak een keuze uit onderstaande mogelijkheden.
O Wij kunnen …  fietsen niet meenemen. Deze fietsen graag centraal vervoeren.
O Wij kunnen alle fietsen meenemen.
O Wij kunnen nog extra fietsen meenemen als het moet. Aantal: ………..

———————————————————————————————————————————————