Inschrijving 16e Fietspuzzeltocht geopend

Zondag 26 juni a.s. is het zover. Dan wordt voor de 16e keer de Fietspuzzeltocht verreden. Vanaf nu kun je een team aanmelden voor dit befaamde evenement. Natuurlijk is er na afloop ook weer een barbecue bij het Tafeltenniscentrum. 

Fotopuzzel weer de rode draad

Je krijgt een route-beschrijving met een aantal vragen mee, die je tijdens de tocht moet oplossen. Daarnaast is er natuurlijk als rode draad de fotopuzzel. Onderweg zijn er controleposten.  De Fietspuzzeltocht is geen snelheidsrace, maar er geldt wel een tijdslimiet, zodat we niet hoeven te wachten tot St.Juttemis voordat iedereen binnen is.

Verzorgd fietsvervoer mogelijk

Het startpunt ligt ergens in een straal van 50 kilometer van Hilversum. De teams starten met een korte tussenpauze om beurten vanaf 9 uur. Aankomst in het tweede deel van de middag. Het is de bedoeling dat je per auto of trein/fiets naar het startpunt gaat. Vóór je inschrijft, overleg je binnen je team wat de mogelijkheden zijn om de fietsen te vervoeren.  Je geeft als team op het inschrijfformulier aan hoeveel fietsen je niet kunt meenemen. Voor deze fietsen regelen wij centraal vervoer heen en terug.

Maximaal 4 personen per team

  • Je kunt met z’n tweeën, met z’n drieën of met z’n vieren deelnemen aan de tocht. Meer dan vier personen in één team is niet toegestaan.
  • Deelnemers dienen met een gewone fiets, sport/tourfiets, mountainbike of elektrische fiets aan de start te verschijnen. Andere vervoermiddelen zijn niet toegestaan.
  • Meedoen aan de Fietspuzzeltocht kost 6,00 euro per deelnemer. Ook niet-leden van TTV Hilversum kunnen zich inschrijven.
  • Deelname aan de barbecue, die plaatsvindt op het terrein bij het Tafeltenniscentrum, kost 8,50 p.p. Na afloop van het eten wordt de uitslag bekendgemaakt en vindt de prijsuitreiking van de Fietspuzzeltocht plaats.
  • Je kunt je opgeven per team door het als aparte bijlage meegestuurde invulstrookje voor 31 mei te mailen naar e.staffhorst@planet.nl

Je krijgt ongeveer een week van te voren bericht over het startpunt en het tijdstip van vertrek. Wacht niet te lang met inschrijven!

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Inschrijfformulier 16e Fietspuzzeltocht

Als je een team wilt opgeven voor de fietspuzzeltocht en aansluitend de barbecue, vul dan het onderstaande formulier in en stuur dit voor 31 mei naar: e.staffhorst@planet.nl Let op: Het inschrijfgeld dient direct bij inschrijving te worden overgemaakt op rekening NL13 RABO 0388 2947 01 t.n.v. penningmeester TTV Hilversum te Huizen. Bij betaling op de dag zelf wordt 3 euro administratiekosten per deelnemer in rekening gebracht.

Inschrijving Fietspuzzeltocht (6 euro p.p.) + barbecue (8,50 p.p.)

Ik schrijf het volgende team in voor de Fietspuzzeltocht (minimaal 2, maximaal 4 personen), graag één e-mailadres per huisadres vermelden:

Voornaam                    Achternaam:                E-mailadres                            Deelname barbecue:

  1.                                                                                                                        ja / nee
  2.                                                                                                                        ja / nee
  3.                                                                                                                        ja / nee
  4.                                                                                                                        ja / nee

O Aantal vegetariërs dat mee-eet: …………

Fietsvervoer

Maak een keuze uit onderstaande mogelijkheden.

O Wij kunnen …..  fietsen niet meenemen. Deze fietsen graag centraal vervoeren.

O Wij kunnen alle fietsen meenemen.

O Wij kunnen nog extra fietsen meenemen als het moet. Aantal: ………..

 

Geen fietspuzzel, wel barbecue

O Ik doe niet mee aan de Fietspuzzeltocht, maar wel aan de barbecue.

Naam (namen): ………………………………………………………………………..

——————————————————————————————————————————————————————————————————

De organisatoren,

Hans den Blanken, Eugène Staffhorst