Hoe gaat het met… ? Carla van der Hulst wil weer knuffelen, swingen en uit eten

Naam: Carla van der Hulst

Leeftijd: bijna 56 jaar

Studie/beroep: Natuurgeneeskunde, Chinese filosofie; werkzaam als natuurdrogist

Competitieklasse: 2e

Tafeltennist al zo’n 46 jaar, met hier en daar een onderbreking.

– Wat heb je het meest gemist de afgelopen tijd?

Het ‘achteloos’ afspreken met vrienden en vriendinnen, om ergens wat te gaan drinken en/of eten. Samen naar het filmtheater of een concert. Überhaupt gezellig met de familie of vrienden bij elkaar kunnen komen.

– Waar krijg je energie van in coronatijd?

Lekker samen koken, eten en borrelen met vrienden (stiekem met z’n vieren dan), wandelen met een vriend(in), tuinieren. Opruimen en veranderingen aanbrengen in huis is soms ook heerlijk.

– Welke nieuwe hobby’s / bezigheden heb je ontdekt in de coronaperiode?

Schilderen in onze omgebouwde garage was een leuke bezigheid. En net zoals in vakanties, doen wij thuis meer spelletjes met elkaar, gezellig! Ben ook vaker gaan ‘logeren’ bij mijn moeder, lekker terug op het oude nest. Hou me ook regelmatig bezig met nascholingen op het natuurgeneeskundige vlak.

-Waar heb je je het meest aan geërgerd de afgelopen tijd?

De eenzijdige berichtgeving in de media over het nut van vaccineren dan wel het dragen van mondkapjes…

– Wat doe je om je conditie op peil te houden?

Haha, Lars (de zoon van Carla, die landelijk speelt, red.) ook heeft laatst een workout app op mijn mobiel gezet. Het is de bedoeling dat ik me hiermee twee keer in de week in het zweet werk. En lekker wandelen natuurlijk, o.a. met mijn vaste trainingspartner Bob.

– Waar ben je verslaafd aan geraakt?

Ben altijd al gek op chocola.

– Als er weer binnen weer getafeltennist kan worden, haal je dan direct weer je batje tevoorschijn? Of kijk je voorlopig de kat uit de boom?

Heb zeker weer zin om een balletje te gaan slaan. Zal ongetwijfeld niet de eerste zijn die dat gaat doen, maar dat heeft niets te maken met de kat uit de boom te willen kijken. Heb ook echt weer zin in een gezellige Super Saturday!

– Wat zijn de dingen waar je het meest naar uitkijkt dit jaar?

Het weer kunnen knuffelen van iedereen die me lief is! Gezellig uit eten, weer eens lekker swingen op een feest etc.

-Wat denk je van vakantie in 2021? Waar naartoe?

Er met de auto op uit, vliegen hoeft van mij nog niet zo. Beetje wandelen in de bergen, lekker in de zon op een terras. Niets hoeven. Veel lezen.

-Je werkt al lang in het alternatieve gezondheidscircuit. De laatste jaren als specialist op de wellnessafdeling van een supermarkt met louter biologische producten. Stel dat je een heel ander beroep moest kiezen, wat zou dat beroep dan zijn en wat vind je daar aantrekkelijk aan?

,,Leuke vraag, maar wel een lastige zeg. Denk dat ik toch voor de verzorgende beroepstak zal blijven kiezen, wellicht voor een verzorgingshuis met revaliderende en oudere mensen. Haha, dan hoef ik slechts te lopen naar de hoek van de straat”