Hilversum met 6 teams in landelijke competitie

Hilversum zal met maar liefst zes landelijke teams deelnemen aan de voorjaarscompetitie. Behalve team 1, 2 en 3 werd ook team 5 kampioen in de hoofdklasse. Alle reden voor een feestje en natuurlijk gingen alle landelijke kampioenen gezamenlijk op de foto.Het eerste team van Hilversum blijft ongewijzigd (Cosmin Stan, Patrick Oeij, Ruan Greyling en Jelle Goossens) en komt komend voorjaar uit in de promotiepoule van de eerste divisie. Team 2 met de youngsters Mick de Vette en Lars de Visser en de routiniers Wouter van der Mark en Hans den Blanken promoveerde naar de 2e divisie. We zijn verheugd te kunnen melden dat Gamal de Groot, die vorig jaar nog wedstrijden meespeelde in de eredivisie, in competitieverband zijn rentree maakt. Hij neemt de plaats in van Hans den Blanken, die komend seizoen voor The Victory gaat spelen.

Ook team 3 promoveert naar de tweede divisie. Dit 5-persoonsteam blijft ongewijzigd: Tali Cohen, Jan Dubelaar, Donald Hessing, Joris Gieskens en Tjarko Bosma. Het vierde handhaafde zich in de derde divisie. Hier neemt Yoeke Gunsing de plaats in van Sander van Buul. Yoeke gaat spelen met Wouter Schoeber, Lars Adema, René van de Velde en Danny Mol. Team 5 promoveerde vanuit de hoofdklasse naar de 3e divisie. Caspar Veenboer vertrekt naar VTV. Het vijftal Erwin Knecht, Raymond van Putten, Sander van Buul, Marnix Karssenberg en Pieter Salentijn gaat proberen handhaving veilig te stellen.

Ook bij dames 1, dat in de eerste  divisie uitkomt, is een vijfde speelster toegevoegd. Dit team bestaat nu uit Neha Gupta, Sanne Briefjes, Lisa Mattheij, Nanda Bloom en Chanel Verschoor. Al met al komen er komend seizoen voor Hilversum 28 landelijke spelers in actie.

De eerste drie herenteams van Hilversum werden allen kampioen.