Hilversum-jeugd succesvol tijdens NK

Tijdens de Nederlandse Jeugdkampioenschappen voor A-spelers in Nijmegen zijn diverse Hilversum-leden in de prijzen gevallen. Bij de jongens junioren behaalden Mick de Vette en Lars de Visser het brons bij de jongens junioren. 

Mick kwam in het enkelspel bij de laatste zestien. Lars de Visser werd in de poule uitgeschakeld, evenals Sander van Buul. Bij de jongens pupillen eindigde Luuk Houtgast in het enkelspel op de gedeelde 3e plek. In het dubbelspel wist hij, met Stef Koppejan aan zijn zijde, door te dringen tot de finale. Luuk en Stef werden uiteindelijk tweede. In de categorie jongens welpen was er zilver voor  Teun Salentijn. Hij verloor in de finale van Ivan Kahn. Koen Houtgast eindigde op de gedeelde derde plek. In het dubbelspel werd Koen met Robin Vos welpenkampioen.

Bij de meisjes kadetten leverden Iris de Bie en Anne Hoogeveen een mooie prestatie door zilver te winnen in het dubbelspel. In de eindstrijd moesten ze hun meerdere erkennen in Anne van Bolderen en Chana van der Venne. Bij de meisjes junioren was de tweede prijs in het dubbel voor Yoeke Gunsing en haar partner Dobrila Jorguseska. Sanne Briefjes en Chanel Verschoor kwamen eveneens op het ereschavot. Ze wonnen brons. Bij de meisjes pupillen was Hilversum-lid Tanya Misconi succesvol. Ze werd met Anouk van den Boom (Hoogland) kampioen in het dubbelspel. In het enkel verloor Tanya de finale van haar dubbelpartner.