Hilversum-jeugd succesvol bij Midden-Meerkampen

Zes prijzen sleepte de jeugd van Hilversum in de wacht bij de finale van de Midden-Meerkampen van de NTTB. Meest opvallende prestatie was de eerste plek van Mees Kofman in Ratingklasse 2. In totaal kwamen er in deze finale twaalf Hilversum-spelers in actie.Mees heeft zijn niveau dit seizoen flink weten te verbeteren dank zij noeste trainingsarbeid. En in de finale wierp dat vruchten af. De 15-jarige Bussumer wist zes van de zeven tegenstanders te verschalken en veroverde daarmee de hoofdprijs in zijn groep.

In Ratingklasse 4 ging de eerste prijs naar Fu Shan Lamers. Hij eindigde in punten gelijk met Jochem Visser, maar werd op onderling resultaat eerste. Beide spelers wonnen 5 van 6 partijen. De derde prijs in deze klasse was voor Niels Brinkman.

In Ratingklasse 3 viel Loek Dreesens in de prijzen. Hij won 4 van de 7 partijen en werd daarmee derde. In Ratingklasse 5 was het bijzonder spannend. Drie spelers eindigen met 5 winstpartijen bovenaan. Max Kramer werd op onderling resultaat tweede. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!