Hilversum en House of Nutrition bekrachtigen samenwerking

Ze hadden er lang naar uitgezien, vandaag was het dan zover. Met het plaatsen van een handtekening door beide partijen is de samenwerking tussen TTV Hilversum en House of Nutrition uit Soest officiëel bekrachtigd. 

De samenwerking geldt voorlopig voor de duur van een jaar. Dankzij de ondersteuning is Hilversum in staat het heren eredivisieteam te versterken. Komend seizoen zullen de Belg Lauric Jean en de Maleisiër Ashraf Haiqal deel uitmaken van de selectie van trainer/coach Bert Olofsen.

Namens House of Nutrition tekende Tsuri Menereis het contract, namens Hilversum penningmeester Wim Oud.

De voedingsmiddelenindustrie is in de voorbije jaren een professionele bedrijfstak geworden, waar zowel topsporters als breedtesporters in geïnteresseerd zijn. De laatste 10 jaar is de kennis over gezonde sportvoeding enorm toegenomen en daarmee ook de kwaliteit van supplementen. House of Nutrition is meegelift op de groeiende populariteit van fitness en krachtsport in Nederland. Het heeft een breed assortiment van nationale als internationale merken in huis. En biedt dus niet alleen individuele sporters, maar ook tafeltennisvereniging Hilversum een sportieve boost.