Hilversum 5 strijdt voor bekertitel komende vrijdag thuis tegen Gispen

Voor het eerst in jaren heeft Hilversum weer een team in de bekerfinale. Hilversum 5 met Elwin Huiden, Teun Salentijn, Lars Banning, Daan en Rick Bakker en Tim Gras won afgelopen vrijdag de halve finale overtuigend met 10-3 in en tegen Woerden.

Tegenstander in de finale is Gispen, dat Almeerspin met 11-7 versloeg. Gezien de grote ratingverschillen zullen de Hilversum-spelers opnieuw met forse handicaps te maken krijgen, maar dat zijn de mannen inmiddels wel gewend. ‘Zuinig spelen’ is dan ook het devies. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen, de wedstrijd is vrijdag ook live te volgen op het You Tube-kanaal van TTV Hilversum.

Hilversum 5 hoopt op steun van het thuispubliek komende vrijdag. Tevens is het mogelijk om vrijdag a.s. zelf nog een balletje te slaan. Daarna is de zaal vanwege de zomerperiode gesloten op vrijdag, met uitzondering van de finale van de Laddercompetitie jeugd en aansluitend het (besloten) Jeugdfeest op vrijdag 14 juli. Vrijspelen in de zomerperiode (t/m 25 augustus) kan op maandag-, dinsdag- en donderdagavonden.