Gratis proeflessen voor jeugd van 7 tot 17 jaar

Kinderen van 7 tot 12 jaar die willen kennismaken met de tafeltennissport, kunnen zich deze zomer aanmelden voor vier gratis proeflessen op maandagmiddag van 17 uur tot 18.15 uur. De lessen staan onder leiding van een gediplomeerde trainer.

Ook oudere jeugd is welkom bij TTV Hilversum. Kinderen van 13 t/m 17 jaar kunnen deze zomer introductielessen volgen op vrijdag van 18.00 tot 19.30 uur. Na vier kennismakingslessen beslissen de kinderen met hun ouder(s) of ze lid willen worden. De contributiebedragen staan elders op de website vermeld. Een aanmeldingsformulier voor lidmaatschap is vanaf de website te downloaden. Dit formulier dient op maandag ingeleverd te worden. Kinderen en ouders die voor de eerste keer komen, worden verzocht om een kwartier van tevoren aanwezig te zijn. Het meenemen van sportkleding en binnensportschoenen is noodzakelijk. Verder is het van belang vooraf kennis te nemen met de coronamaatregelen die in het Tafeltenniscentrum van kracht zijn. 

Meer informatie en aanmelding bij mevr. Herna Mol, tel: 035-6284440. E-mail: b.mol@chello.nl

Goed materiaal is belangrijk bij tafeltennis. Een deugdelijk tafeltennisbatje, dat geschikt is voor het aanleren van de basistechnieken, kunnen de kinderen tijdens de kennismakingslessen in bruikleen krijgen.  TTV Hilversum heeft in het Tafeltenniscentrum een winkeltje, waar o.a. batjes en bathoesjes kunnen worden aangeschaft. De kosten van een geschikt startersbatje zijn 40 á 50 euro. Een bathoesje biedt bescherming tegen stof en (zon)licht, waar de rubbers gevoelig voor zijn, en kost 7,50 euro. Gewone sportzaken verkopen doorgaans alleen ”campingbatjes”, die niet geschikt zijn om de techniek en de slagen aan te leren..