Geen Super Saturday, alleen Heren 1 speelt thuis tegen Tempo Team

De competitie van de eredivisie nadert haar ontknoping. Inzet is in eerste instantie een plaats bij de eerste vier teams, wat recht geeft op een plek in de play-off.  Heren 1 staat op dit moment vierde, maar met slechts twee puntjes verschil is de voorsprong nauwelijks comfortabel te noemen. 

Er is dit jaar geen peil op te trekken. Veel teams hebben tal van sterke buitenlandse spelers, maar spelen regelmatig in een mindere opstelling, waardoor de tussenstand niet is waarop aanvankelijk gerekend werd. Ook ons eerste team moest noodgedwongen aan aantal keren in een andere opstelling spelen dan gewenst en verloor de nodige punten omdat er noodgedwongen invallers in actie kwamen. 

Zaterdag zullen er weinig verrassingen zijn. Bij Hilversum staat er een sterk team aan de start en bij Tempo Team staan slechts 4 spelers op de teamlijst, zodat daar ook geen verrassende opstelling verwacht wordt. Op papier is Tempo Team het zwakste team, dus zou Hilversum 1 goede zaken moeten kunnen doen. Veel interessanter is dat de nummers 1 (Taverzo) en 3 Maashorst tegen elkaar spelen en de nummer 2 (Smash) tegen de nummer 5 (Klimaatstars). Stuk voor stuk teams die aan elkaar gewaagd zijn en waarvan geen enkele uitslag vaststaat. 

In ieder geval staat er zaterdag weer een spektakel op het programma, hoef je niet zelf te spelen of ben je al klaar met je eigen wedstrijd, kom dan toptafeltennis kijken. Het duel begint op verzoek van Tempo Team een half uur later dan gebruikelijk, namelijk om 16.30 uur.