Eredivisiefinales: kom kijken naar toptafeltennis in Hilversum!

Komende zaterdag, 16 december, zal onze vereniging wederom gastheer zijn van de Eredivisiefinales bij zowel de dames als de heren.
Je bent van harte welkom om deze finales bij te wonen en dicht bij huis van toptafeltennis te genieten. De toegang tot de zaal is gratis. 

Vanwege de te verwachten drukte en schaarste aan parkeerplekken raden we je aan om met de fiets of ov te komen of de auto elders te parkeren.

Vrijdagavond 15 december geen vrijspelen

Ter voorbereiding op dit evenement wordt door de NTTB en vrijwilligers van onze vereniging weer de bekende rode sportvloer in de Sam Louwerse-zaal gelegd en het centercourt opgebouwd, alsmede het zitgedeelte voor publiek en spelers. 

In verband hiermee is er komende vrijdag (15 december) geen gelegenheid om vrij te spelen. Alleen de vroege jeugdtraining (aanvangstijd 16.15 uur) vindt doorgang.  

Eerst de dames-, daarna herenfinale

Bij de dames gaat de strijd net als vorig jaar tussen VTV uit Nieuwegein en Dozy/Den Helder Noordkop, dat in een aantrekkelijke halve finale FysiqVision/SKF met 4-3 versloeg. VTV was met 4-2 te sterk voor de dames van Scylla. 

Bij de heren wordt een spannende eindstrijd verwacht tussen de twee beste teams uit de eredivisie, De Boer Taverzo 1 en Estillon Maashorst. Hoewel Taverzo in de reguliere competitie bovenaan eindigde, wist Maashorst de Zoetermeerders in de slotronde te verslaan.

Programma zaterdag 16 december:

12:00 uur: Damesfinale VTV (N) – Dozy Den Helder/Noordkop 
15:00 uur: Herenfinale De Boer Taverzo – Estillon / Maashorst

We hopen je zaterdag in onze mooie accommodatie te kunnen verwelkomen!

Het bestuur