Eerste Bedrijfs Tafeltennistoernooi smaakt naar meer

Het zat al een tijdje in de planning, maar deze maand kwam het er toch echt van. Op vrijdag 14 juni vond het eerste TTV Hilversum Bedrijfs Tafeltennistoernooi vond plaats. Te oordelen naar de reacties van de deelnemers, was het zeker niet de laatste keer dat dit evenement gehouden werd.

Carla en collega Karin in actie tijdens het Bedrijfs Tafeltennistoernooi.

Marco van de Pol, spelend lid van TTV Huizen, kwam met het idee om, in navolging van zijn eigen vereniging, ook in Hilversum bedrijven te benaderen om teams in te schrijven. Aldus geschiedde. Voor de eerste editie meldden zich 12 duoteams, met in totaal 24 deelnemers. Sommigen waren al lid van een vereniging, anderen speelden voor het eerst een echt toernooi.  

Stefan en Bart haalden alles uit de kast. 

Wat opviel was dat er op een behoorlijk niveau getafeltennist werd, waaruit blijkt dat een potje tafeltennis ook op het werk een populaire bezigheid is om de dagelijkse stress van je af te schudden. Naarmate de avond vorderde, waren er steeds meer zweetdruppels op de tafels en in het speelveld te aanschouwen. 

Uiteindelijk bleken Wilfred en John Wever over het meeste doorzettingsvermogen en teamspirit te beschikken. Zij gingen met de eerste prijs naar huis.